Přesuout na hlavní obsah

Více sportů, více sportovců, více služeb

Letošní rok je ve znamení rozšiřování, zpestřování, naslouchání, odměňování i poznávání sebe sama.

Akademie individuálních sportů 2019

informace pro členy-sportovce, trenéry, rodiče, ...

Rokem 2019 vstupuje AIS PK do druhého roku svého působení. Níže uvedené informace jsou ohlédnutím zpět a zároveň stručně popsaným novým nastavením pro rok 2019. Vše bude podrobněji vysvětleno, řečeno na slavnostním zahájení 20. 2. 2019 (viz dále). Informace jsou dále zveřejňovány na tomto webu, kde jsou také kompletní kontakty na vedení Akademie (prosíme volejte, ptejte se, komunikujte).

  • 1. rok činnosti 2018: 46 sportovců ze 13 sportovních odvětví, 31 osobních trenérů, 20 kondičních specialistů, 18 masérů a fyzioterapeutů, ..., včetně dalších odborníků a rodičů více než 200 lidí zainteresovaných v projektu, 95 medailí na mistrovstvích republiky i 4 na evropských a světových šampionátech
  • 2019: 16 sportů a 51 sportovců, přibyly lukostřelba, rychlostní kanoistika, slalom na divoké vodě a zápas, novými členy jsou Jakub Bešta, Veronika Blažíčková, Jakub Davidík, Antonie Galušková, Tomáš Chocholatý, Filip Jireš, Jiří Král, Pavlína Marešová, Tereza Razímová, Denisa Řáhová, Barbora Stupková, Linda Suchá, Adéla Šmídová a Petr Zeman.
  • Služby sportovcům zajišťované AIS PK

- osobní trenér – nově – finanční odměna pro osobní trenéry

- kondiční trenér

- fyzioterapie, masáže

- Karta sportovce – vyplňování – od 1. 2. 2019 povinnost sportovce (kontroluje osobní trenér)!!!

- diagnostika vnitřního nastavení sportovce (SportMind) a další psychologická příprava – nově, pro zájemce (kontaktovat Romana Čecha nebo Dr. Rubáše)

- SportMentor (Marian Jelínek, Petr Havlíček) – nově, zakoupena licence ke kompletnímu využívání (kontaktovat Dr. Rubáše nebo Romana Čecha)

- příspěvek na soustředění (bude potvrzeno 30. 6.) – nově

- imunizace (vitamíny, …) – vše bude upřesněno v nejbližším období

- odborné semináře (přednášejí renomovaní specialisté) – obdržíte harmonogram přednášek, nově možnost seminářů i pro jednotlivé sporty, koordinuje, hradí AIS

- funkční vyšetření – zátěžové testy, diagnostika – WinPeaks, zejména pro funkční sporty

- služby Fakultní nemocnice – (kontaktovat Jakuba Holého v případě zranění, nemoci)

- výživové poradenství – WinPeaks

- sportovní doplňky výživy (Isostar)

- sportovní oblečení (Kjus, Mizuno)

- chladová terapie (CryoPlzeň), pro zájemce (kontaktovat Romana Čecha)

  • Služby specifikovány pro jednotlivé sporty na základě jednání s garanty a trenéry (10.–31. 1. 2019)
  • Druhý „akademický“ rok a každý další bude zahájen vždy k 1. 2. daného roku z důvodu vyúčtování grantů za předchozí období a přidělení grantů na nové období – oficiální zahájení pro rok 2019 bude ve středu 20. února – hala SG Plzeň 17:00, obdrželi jste všichni pozvánky, prosím potvrzujte svoji účast, pokud jste tak již neučinili (důležitá účast jednoho z rodičů).
  • V roce 2019 bude povinnost pro každého člena uhradit členský poplatek ve výši 1.000 Kč, je to zejména z důvodu mít možnost žádat o příspěvek, podporu i směrem k vyhlašovaným grantům MŠMT, kde jednou z podmínek jsou členské příspěvky (podrobnosti k úhradě budou upřesněny).

Věříme v úspěšnou spolupráci, stejně tak i v úspěchy členů Akademie na sportovních turnajích a závodech. Velké poděkování za podporu patří Plzeňskému kraji a partnerským společnostem.

Chcete dostávat aktuální novinky a zprávy Akademie? Zapište zde svůj e-mail.