Přesuout na hlavní obsah

Medailová žeň pro golfové členy AIS PK

Dan Hlaváček s Lukášem Jandou mají formu, kterou jim závidí snad i Tiger Woods. Pořád makejte jako on, kluci!

Jako již tradičně se začátkem prázdnin konal nejvýznamnější domácí turnaj pro mladé golfistky a golfisty, a to mistrovství ČR kategorií do 12, 14 a 16 let. Na mistrovské hřiště Austerlitz ve Slavkově u Brna se sjeli nejlepší hráči a hráčky ze všech koutů republiky, aby poměřili své golfové dovednosti a zabojovali o cenný domácí titul. Hřiště po celý turnaj cenilo zuby a silný vítr v kombinaci s velmi rychlými greeny způsobil u mnoha hráčů i hráček nemalé problémy.
Akademii individuálních sportů Plzeňského kraje reprezentovali Dan Hlaváček a Lukáš Janda, žáci Sportovního gymnázia v Plzni, a můžeme s radostí oznámit, že reprezentovali více než kvalitně!
Kadet Lukáš Janda předváděl stabilní výkony a 3. místo v kategorii kadetů bylo zaslouženou satisfakcí za tréninkovou píli. Bronzovou medaili může přidat k dalším 3 cenným kovům, které si z tohoto turnaje odvezl v letech minulých.
Dan Hlaváček se v kategorii starších žáků umístil ještě o stupínek výš, a i když klopýtl ve druhém kole a musel dotahovat ze zadních pozic, za nejlepší výkon finálového kola ve své kategorii mu stříbrná medaile právem náleží!
A aby těch úspěchů nebylo málo, tak Lukáš Janda skončil 2. na turnaji nejvyšší amatérské kategorie dospělých v Liberci a Dan Hlaváček byl dělený 9. ve světové konkurenci na turnaji starších žáků v belgickém Waterloo.

Foto: vlevo Dan Hlaváček, vpravo Lukáš Janda

Chcete dostávat aktuální novinky a zprávy Akademie? Zapište zde svůj e-mail.