Přesuout na hlavní obsah

Marian Jelínek nadchl sportovce i dospělé

1. seminář AIS PK přinesl vzdělání v oblasti psychologie a zároveň pobavil. 20. listopadu pokračujeme výživou ;-)

Akademie individuálních sportů Plzeňského kraje – to není jenom podpora nejtalentovanějších borců v oblastech kondice nebo regenerace. Tým AIS PK se o svoje členy stará i po stránce lékařského zabezpečení, zátěžových testů, výživového poradenství i doplňků, medializace a v neposlední řadě vzdělání nad rámec školní docházky.

Na úvodním semináři si rozšířili obzory sportovci, trenéři, rodiče, garanti i lidé mimo Akademii. Jako první vystoupil Jiří Šimonek, šéf renomované společnosti SportMind a uznávaný psycholog propagující metodu mentální přípravy nastavenou na základě diagnostiky nevědomí. Už jeho výklad leckoho zaujal.

Opravdová bomba pak přišla ve druhé polovině akce, kdy vlétl na pódium zaplněného společenského sálu SOU u SG Marian Jelínek. Při jeho skvělém řečnickém výkonu nikdo ani nedutal. Známý mentální kouč velmi poutavě mluvil nejenom o psychologii dětí a mládeže, ale i spolupráci s Jaromírem Jágrem či Karolínou Plíškovou. Celou stovku lidí pobavil i několika peprnými výrazy a ke konci se rozjel natolik, že jeho náporu podlehl i flipchart, na který maloval :-D

Těšíme se na viděnou v úterý 20. listopadu, kdy během semináře zaměřeného na výživu nadějných sportovců vystoupí i guru Petr Havlíček!

Vy se můžete těšit ještě na další video a fotky z prvního semináře, tak sledujte náš facebook a instagram ;-)

Chcete dostávat aktuální novinky a zprávy Akademie? Zapište zde svůj e-mail.