Přesuout na hlavní obsah

Komu se poštěstí trénovat s Krpálkem?!

Nováčci v AIS PK Anna Skalská a David Strouhal trénují, jak se v elitní společnosti sluší a patří.

Ani v těžké době pandemické epidemie nejlepší judisté nezahálejí. Kromě pravidelné každodenní individuální kondiční přípravy jsou zapojeni do centrální přípravy jednotlivých reprezentačních družstev.

Anička Skalská se připravuje na novou sezonu s reprezentačním družstvem žen a dorostu. Ve dnech 17.–21. ledna měla možnost trénovat s absolutní světovou špičkou Trstěnjak a Kelmendi ve Slovinské Rogle, následně ve dnech 4.–8. února se připravovala s naší kompletní reprezentací v maďarském olympijském centru v Tatě.

Spolu s Davidem Strouhalem se ve dnech 15.–21. března zúčastnili s českou dorosteneckou reprezentací výcvikového tábora v Šamoríně na Slovensku.

Ve dnech 26.– 28. února se konal v Praze velký mezinárodní turnaj součást (IJF Tour) zařazený do olympijské kvalifikace. Soutěže se zúčastnilo 270 sportovců z 23 zemí. Anička Skalská podala i přes porážku s dánskou reprezentantkou nadějný výkon. Zkušenosti ze startu v seniorské kategorii jistě využije v soutěžích své dorostenecké kategorie.

Děkujeme panu Dolejšovi za report a přejeme judistům nejenom další úspěchy, ale hlavně možnost normálně dělat svůj sport!

Chcete dostávat aktuální novinky a zprávy Akademie? Zapište zde svůj e-mail.