Přesuout na hlavní obsah

Nový letopočet symbolizuje 21 nových členů

Stejně jako dřív chodí většina „našich“ borců na sportovní gymnázium, reprezentuje ČR a je něžného pohlaví.

Na začátku nového roku se Akademie individuálních sportů Plzeňského kraje jako obvykle loučí s absolventy a vítá nové členy.

Mezi absolventy se nově řadí Lenka Bernardová, Jonáš Forejtek, Antonie Galušková, Linda Hettlerová, Filip Jireš, Petr Kelemen, Helena Klailová, Matěj Klíma, Tereza Koželuhová, Jiří Král, Jan Louda, Zdeněk Mrázek, Tereza Schejbalová, Jakub Sochor, Kristýna Štemberová, Tereza Tomanová, Pavlína Vargová, Jan Viktora, Izabela Zekuciová a Barbora Zíková.

Do resortních center (Dukla, Olymp, USK, Victoria VSC) se dostali Lenka Bernardová, Jonáš Forejtek, Antonie Galušková, Linda Hettlerová, Jan Louda, Tereza Schejbalová a Jakub Sochor. Petr Kelemen získal angažmá v nejlepším českém cyklistickém týmu Elkov Kasper, Izabela Zekuciová začíná studovat univerzitu v USA, ...

Novými členy se v pondělí 1. února stanou atleti Kateřina Čermáková, Valerie Dzurová, Pavel Froněk a Štěpán Trávníček, badmintonista Jan Janoštík, boxer Filip Horvath, cyklisté Adéla Holubová a Maximilian Kerl, judistka Anna Skalská, karatista Kryštof Ruža, lukostřelkyně Monika Továrnická, plavec Lukáš Tauchman, rychlostní kanoistky Karolína a Veronika Voříškovy, slalomáři na divoké vodě Markéta Hojdová a Karel Turner, snowboardistka Vanessa Volopichová, sportovní střelec Jan Luhový, stolní tenistka Iva Gallerachová, tenistka Sofie Hettlerová a triatlonistka Kristýna Dvořáková.

Jejich profily postupně zveřejňujeme, tak to můžete sledovat ;-)

Chcete dostávat aktuální novinky a zprávy Akademie? Zapište zde svůj e-mail.